Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δημήτρης Σαραμάντος: Κάλεσμα σε «συστράτευση απαλλαγής»

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος προέβη στην ακόλουθη δήλωση για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών:
«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους συνδημότες μας σε κάθε διαμέρισμα, σε κάθε γειτονιά του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου που μας τίμησαν με την ψήφο τους, φέρνοντας το συνδυασμό μας στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Ήταν η επιβεβαίωση ότι οι πολίτες εμπιστεύονται την παράταξή μας, το πρόγραμμά μας για το νέο Δήμο Ωραιοκάστρου και  τιμούν όσους διεξάγουν αγώνες με ήθος και ευπρέπεια.
Την προσεχή Κυριακή, υπάρχει μια χρυσή ευκαιρία να ξεφορτωθούμε μια και καλή το παλιό, το φθαρμένο, την αλαζονεία και την  αδιαφορία,  τις κατεστημένες νοοτροπίες  και την πολιτική με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, που εκφράζει ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου.
Ο συνδυασμός μας  καλεί  όλες τις υγιείς δυνάμεις του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου σε μια «συστράτευση απαλλαγής» από το καθεστώς Μπάτου.  Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Τώρα είναι η ώρα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.