Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Μουσλίμοβιτς για το 2010

Σοκ στον ΠΑΟΚ απ' την Γερμανία, όπου πήγε από σήμερα το πρωί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Εκεί εξετάστηκε από ειδική γιατρό και αποφασίστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
Ο Μουσλίμοβιτς που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς αρκετό καιρό πήγε σήμερα με τον γιατρό του ΠΑΟΚ Γιάννη Ράλλη στο Μόναχο. Υπήρχε ο φόβος ότι θα χρειαστεί εγχείριση και τελικά αυτός επιβεβαιώθηκε μετά την επίσκεψη σε ειδικό για τους κοιλιακούς.
Κατά συνέπεια, ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να τον υπολογίζει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και τις προσεχείς αναμετρήσεις με Λάρισα (εκτός), Ηρακλή (εντός) και Κέρκυρα (εκτός).
Η ακριβής, χρονικά, απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους θα εκτιμηθεί μετά την επέμβαση στην οποία αναμένεται να υποβληθεί.
Ανησυχία υπάρχει για τον Ανίς Μπουσαϊντί, αφού στην σημερινή προπόνηση παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο. Την Τρίτη το πρωί θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Αντίθετα, αναμένεται σύντομα η επιστροφή του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο αριστερό γόνατο.
 
Πηγη: Εnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.