Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου με τον Δημήτρη Σαραμάντο και τον συνδυασμό "ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ"

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε το 1968 και είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε στα ΤΕΙ , στη σχολή «Στελεχών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Εκμεταλλεύσεων», στο τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε τι 1994, όπου εκλέχτηκε Κοινοτικός Σύμβουλος, στην τότε τοπική Κοινότητα Πενταλόφου. Το 1998 καθώς επίσης και το 2006, υποβάλλει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στο νέο Καποδιστρικό Δήμο Καλλιθέας.
Εκλέχτηκε δύο φορές Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείο Πενταλόφου και μία φορά Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλλιθέας. Είναι επίσης μέλος της διοίκησης του Α.Σ. Ιωνικού.
«Είμαι υποψήφιος Σύμβουλος στο συνδυασμό «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ!», καθώς θεωρώ ότι πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων έντιμων, εργατικών και ικανών, οι οποίοι έχουν όραμα και αγάπη για τον τόπο τους. Οι τοπικές κοινωνίες ιδιαίτερα, έχουν ανάγκη από ανθρώπους με διάθεση προσφοράς, όρεξη για εργασία και γνώση. Η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών είναι απαραίτητη για την πρόοδο και ανάπτυξη του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.