Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Σπύρος Σταματάκης στη Χαλάστρα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

«Η πολιτική γίνεται με σχέδιο, δράση και όραμα. Δεν γίνεται με λασπολογία και ψέματα. Ακούμε τα προβλήματα...

σχεδιάζουμε τις λύσεις και τις εφαρμόζουμε», σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα Σπύρος Σταματάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας που είχε με όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της Χαλάστρας.

Στο Δημαρχείο Χαλάστρας, οι εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και δημοτών της Χαλάστρας, είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τα προβλήματα της περιοχής στον υπ. δήμαρχο Δέλτα και να συζητήσουν μαζί του, τους τρόπους εξεύρεσης λύσης.

Σε ερώτηση για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το χρόνιο πρόβλημα της αποχέτευσης και του πόσιμου νερού στη Χαλάστρα στο ενδεχόμενο εκλογής του, ο κ. Σταματάκης δεσμεύτηκε για την άμεση ολοκλήρωση των δύο έργων. «Είναι απαράδεκτο να μην έχουν ολοκληρωθεί δύο έργα ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην άμεση επανατοποθέτηση του έργου του αποχετευτικού δικτύου της Χαλάστρας με νέα μελέτη και στη σύνδεση του δικτύου ύδρευσης της περιοχής με το δίκτυο της ΕΥΑΘ για να πίνουν καθαρό νερό όλοι οι δημότες του Δέλτα», σημείωσε ο κ. Σταματάκης.

Απαντώντας σε ερώτηση για το μέλλον των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής σε περίπτωση που εκλογής τους ο υπ. δήμαρχος Δέλτα δεσμεύτηκε για την ουσιαστική στήριξη και ανάπτυξη τους. «Στις διεκδικήσεις μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, «είναι μεταξύ άλλων η δημιουργία Αθλητικού Κέντρου Δυτικής Θεσσαλονίκης και η στήριξη των τοπικών αθλητικών ομάδων και σωματείων. Στον τομέα του πολιτισμού επενδύουμε στον Εχέδωρο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ και με την ίδια διάθεση θα συνεχίσουμε για το σύνολο του δήμου Δέλτα. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγουν τα παιδιά μας από τη μάστιγα των ναρκωτικών».

Ο κ. Σταματάκης τόνισε τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για όλο το δήμο Δέλτα με ατμομηχανή τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ και τη δημιουργία υποστηρικτικών δομών και δράσεων, που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Καταλήγοντας, δεσμεύτηκε ενώπιον των φορέων και των κατοίκων της Χαλάστρας ότι εφόσον εκλεγεί θα παρευρίσκεται μία φορά το μήνα στα τοπικά συμβούλια όλων των δημοτικών ενοτήτων του δήμου Δέλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.