Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Το ψηφοδέλτιο νίκης του Σπύρου Σταματάκη

 

Στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού της Σίνδου ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Σπύρος Σταματάκης ανακοίνωσε την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του «Μέλλον για Όλους» και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ομιλία του ακόμα και σε οθόνες που είχαν τοποθετηθεί έξω από το χώρο του Κέντρου Πολιτισμού.
 
 «Οι εκλογές του Νοεμβρίου, είναι εκλογές μεγάλης ευθύνης. Επιλέγουμε τους εκπροσώπους του τόπου μας γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε σωστά στο δήμο Δέλτα. Τα απομεινάρια της παλιάς εποχής της αυτοδιοίκησης δεν μπορούν να δώσουν καμία προοπτική. Θα χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, όλοι μαζί, ενωμένοι, μακριά από μικροκομματικά συμφέροντα και στείρες αντιπαραθέσεις. Αυτό μπορώ να το εγγυηθώ», τόνισε ο κ. Σταματάκης στην ομιλία του.
 
Παρουσιάζοντας τους άξονες του προγράμματος του στους τομείς της δημοτικής διοίκησης, της οικονομίας, του περιβάλλοντος, της ποιότητας ζωής, της κοινωνικής πολιτικής, της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα υπογράμμισε: «Το μοντέλο του δημάρχου που κατέβαινε στην Αθήνα για να φέρει λεφτά, ανήκει στο παρελθόν. Τώρα πια απαιτείται όραμα, σχέδιο, εμπειρία και γνώση. Ο δήμος Δέλτα, έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και έχουμε συμβάλλει αποτελεσματικά στη θεμελίωση μεγάλων εγχειρημάτων, όπως η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ».
 
Ο κ. Σταματάκης δεσμεύτηκε για την ενίσχυση της απασχόλησης στο νέο δήμο, την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάπτυξη οικοτουριστικών δράσεων και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων όπως η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και παροχής καθαρού και πόσιμου νερού στις δημοτικές κοινότητες που έχουν ανάγκη. Και τόνισε: «Δεν είναι δυνατόν το 2010, να υπάρχουν περιοχές, μόλις 20 λεπτά μακριά από τη Θεσσαλονίκη, που στερούνται τις βασικές υποδομές που για μας είναι αυτονόητες».
 
Επισήμανε ακόμη ότι σκοπός του συνδυασμού «Μέλλον για Όλους» και προσωπικός του στόχος είναι η δημιουργία ενός δήμου στην υπηρεσία του πολίτη: «Όραμα μας είναι να οικοδομήσουμε ένα δήμο πρότυπο, ένα δήμο πρωταγωνιστή που διεκδικεί για το συμφέρον των πολιτών του και εγγυάται την αξιοπρέπεια των δημοτών του».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Σπύρος Σταματάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες της 7ης Νοεμβρίου και να ψηφίσουν μακριά από «χρώματα, κόμματα και αξιώματα», με γνώμονα «το συμφέρον του τόπου που ζούμε και αγαπάμε» και κλείνοντας τα αυτιά τους στις «σειρήνες της λάσπης». «Στο συνδυασμό “Μέλλον για όλους” ενώσαμε τις δυνάμεις μας άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις, ιδέες και οράματα με ένα και μοναδικό στόχο, να δημιουργήσουμε μια νέα σελίδα στο νέο μεγάλο δήμο Δέλτα. Η δύναμη μας, είστε όλοι εσείς, οι πολίτες του δήμου Δέλτα, που σε λίγες μέρες θα αποφασίσετε για το μέλλον του τόπου μας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να χαθεί», υπογράμμισε χαρακτηριστικά
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.