Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ:Σαλπιγγίδης 4ετίας

(Απο το site: contra.gr)


Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ. Συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας υπέγραψε ο Έλληνας επιθετικός με τον δικέφαλο του βορρά.



Σαλπιγγίδης: "Τεράστια προσωπική πρόκληση".


Σαλπιγγίδης: "Μεγαλύτερο λάθος ότι δεν προστάτευσα τον εαυτό μου"

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή επιθετικό Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την υπογραφή συμβολαίων για τα επόμενα 4 χρόνια", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Στην ομάδα της καρδιάς του

Η προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη υπήρχε εδώ και πολλούς μήνες, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες συνοδευόταν και από προσύμφωνο. Επομένως, η ανακοίνωση της ήταν τυπική απλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήθελε να γίνει πρώτα η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον νέο τεχνικό, Μάριο Μπερέτα για δεοντολογικούς λόγους.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με συνολικές αποδοχές 2.800.000 ευρώ, ποσό πολύ μικρότερο από εκείνο που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός ή που θα μπορούσε να βρει σε ομάδα του εξωτερικού. Ασφαλώς, οι λόγοι που ο Σαλπιγγίδης πήρε την απόφαση να επιστρέψει είναι συναισθηματικής φύσεως γιατί θέλει να γίνει μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης και να ζήσει στην μακεδονική πόλη μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του.


Περισσότερα στο contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.