Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Νέα προκήρυξη για 3.000 νοσηλευτές

Την έκδοση προκήρυξης για την πρόσληψη 3.000 νοσηλευτών προανήγγειλε από την Πάτρα η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

 
Κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η υπουργός Υγείας κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αναφέρθηκε στην πολιτική του υπουργείου και όπως είπε, έχουν τεθεί σε θεσμικό επίπεδο τρεις στόχοι και ειδικότερα οι προμήθειες και η πολιτική φαρμάκου, η λειτουργία του ΕΣΥ και η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.
Σχετικά με τις εφημερίες η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τόνισε ότι «θέλουμε ένα νέο πρότυπο εφημέρευσης που θα μπορέσει να δώσει λύσεις»
Η υπουργός Υγείας χαρακτήρισε εποικοδομητική τη σημερινή σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Απόστολος Κατσιφάρας, βουλευτές του νομού, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος, ο διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Γκούμας, ο νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας, διοικητές νοσοκομείων, εκπρόσωποι των γιατρών και των εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.