Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ


ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Ο Δήμος Εχεδώρου άλλαξε δήμαρχο. Στη θέση του Γιώργου Αρβανιτίδη, που άφησε τον δημαρχιακό θώκο για να διεκδικήσει με επιτυχία μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, εξελέγη ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταματάκης.
Η εκλογή του νέου δημάρχου έγινε με εσωτερική διαδικασία του συνδυασμού της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός του κ. Σταματάκη διεκδίκησαν τη θέση του νέου Δημάρχου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Γλερίδης και ο Αντιδήμαρχος Διαβατών κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος. Ο Σπύρος Σταματάκης γεννήθηκε το 1968, ζει στη Σίνδο όπου εδώ και 20 χρόνια έχει αναπτύξει επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα, στον κλάδο των πλαστικών εξαρτημάτων. Είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Αβράμογλου και έχουνε δύο παιδιά. Από το 2002 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Εχεδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.