Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Tο νέο Διοικητικό συμβούλιο. Επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή Παύλο Μποΐκογλου.


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο της Δόξας Πενταλόφου και το επίσημο site σας παρουσιάζει παρακάτω αναλυτικά το νέο σχήμα για την καινούργια αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Πρόεδρος: Κίτσιος ΙορδάνηςΑντιπρόεδρος: Τσιφούτης ΕυάγγελοςΓενικός Αρχηγός: Παπασωτηρίου ΛάζαροςΓενικός Γραμματέας: Κατσαούνης Σ.ΓεώργιοςΤαμίας: Βαρλατσάνης ΠέτροςΥπεύθυνος Γηπέδου και Ιματισμού: Σίμος ΑλέξανδροςΜέλος: Σίμος Χρήστος
***Το ΔΣ θα ολοκληρωθεί με 2 άτομα ακόμα που θα προκύψουν από τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας.


Επέκταση συνεργασίας Παύλου Μποΐκογλου-Δόξας Πενταλόφου



Για ακόμη ένα χρόνο θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ο έμπειρος κόουτς Παύλος Μποΐκογλου και η Δόξα Πενταλόφου. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και έτσι ο Παύλος Μποΐκογλου θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν 2019-20 να ηγείται της ιστορικής Δόξας Πενταλόφου. 
Να αναφέρουμε ότι η έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας ορίστηκε να γίνει στις 29 Ιουλίου 2019, ημέρα Δευτέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.