Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΔΑΣΩ : ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Το ΔΑΣΩ  με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τους προπονητές ακαδημιών για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20.       Η πολλή  καλή δουλεία που γίνεται στις ακαδημίες του Συλλόγου μας είναι δεδομένη όταν αυτή όμως συνδυάζεται με τίτλους τότε η χαρά των μικρών αλλά και των μεγάλων πρωταγωνιστών είναι μεγάλη.
            Με στόχο την πολύ δουλειά και την καλή διάθεση  για επιτυχίες οι προπονητές που θα συνεχίσουν είναι οι  :     
     

  • Παναγιώτης Ντάρος - (UEFA B΄) υπεύθυνος ακαδημιών. Η ψυχή των ακαδημιών του Συλλόγου, να οργανώσει τουρνουά, φιλικά, κατασκηνώσεις και ότι χρειάζεται, για την  υποδειγματική λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.
  • Δημήτρης Κούντης -  (UEFA C΄)  εκτός από προπονητής ακαδημιών είναι και βοηθός στην ανδρική ομάδα. Αυξημένες ευθύνες και για τη προετοιμασία των αθλητών της ακαδημίας για το ανδρικό.
  • Ιορδάνης Χασιρτζόγλου - (UEFA C΄)  αθλητής της ανδρικής ομάδας και προπονητής ακαδημιών. Επιφορτισμένος με ευθύνες για την διαπαιδαγώγηση του τμήματος, και της φιλοδοξίας να αναδειχθεί το τμήμα των Ακαδημιών.
  • Τάσος Καπασακάλης - Η παρουσία του Τάσου, δέκατη πέμπτη (15) χρονιά,  έχει πολλαπλά οφέλη για τον Σύλλογο μας, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά μεταδίδοντας τις πλούσιες εμπειρίες του τόσο  στους μικρούς μας αθλητές όσο και για ολόκληρο το team των προπονητών !!!
  • Παύλος Εξαδάκτυλος -  (ΙΕΚ Προπονητικής) Ο βενιαμίν του team εκτός από αθλητής της ανδρικής ενδιαφέρεται και για την προπονητική και θα ασχοληθεί με τα μικρότερα τμήματα των ακαδημιών.

            Ο προπονητής και υπεύθυνος τις Ακαδημίας Παναγιώτης Ντάρος  δήλωσε ότι στόχος τις Ακαδημίας είναι αυτοί οι παίκτες να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα και γιατί όχι αύριο μεθαύριο να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ευχόμαστε μια υγιή αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.