Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ευθ. Φωτόπουλος: «Εύχομαι ο σημερινός αγώνας των παιδιών να τους διασφαλίζει ένα αξιοπρεπές μέλλον»

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις, των ΕΠΑΛ και των ΓΕΛ, να έχουν επιτυχία στη ζωή τους.
Οι εξετάσεις αυτές είναι ένα σκαλί προς την κατάκτηση της γνώσης και την επαγγελματική αποκατάσταση. Παράλληλα, όμως, για τα παιδιά μας σηματοδοτούν την αρχή της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας ενήλικης ζωής τους, των ονείρων, των αναζητήσεων, των ευκαιριών και των στόχων.

Εύχομαι σύντομα να καταφέρει η πατρίδα μας να δίνει ελληνική παιδεία στους νέους μας και να τους δίνει πραγματικές εργασιακές ευκαιρίες, με αμοιβές πραγματικές και όχι αμοιβές που ισοδυναμούν με επιδόματα πείνας. Με απλά λόγια, ο σημερινός τους αγώνας να τους διασφαλίζει ένα αξιοπρεπές μέλλον και μάλιστα στο διό τους τόπο.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι από καρδιάς οι μαθητές να οπλιστούν με ψυχραιμία και αισιοδοξία και να ανέβουν αυτό το σκαλί. Να έχουν καλή τύχη και στις πανελλαδικές εξετάσεις και στη ζωή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.