Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

7ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού “Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ 2019” - Ευχαριστήριο.

7ος  Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού  “Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ 2019” 

Για 7η συνεχή χρονιά, ο καλός καιρός, η μεγαλειώδης παρουσία και  συμμετοχή των χιλιάδων Φίλων της ΕΛΠΙΔΑΣ βοήθησαν στην άψογη διοργάνωση και στην ολοκλήρωση ακόμη μιας δυναμικής Γιορτής του Εθελοντισμού, της Συνεργασίας και της Προσφοράς, του 7ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Βουνού “Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ”.
Οι καινοτομίες του φετινού Αγώνα, η διαδρομή μέσα από την πόλη και εκείνη των 15 χλμ. στον ορεινό όγκο του Δήμου Ωραιοκάστρου συγκέντρωσαν τα θετικά σχόλια των συμμετεχόντων. Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη ήταν η μεγάλη συμμετοχή στα 5 χλμ. 
Ο Σύλλογος Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ ευχαριστεί θερμά τους εκλεκτούς Προσκεκλημένους που τίμησαν τον Αγώνα μας, τους Χορηγούς που στηρίζουν πάντα την προσπάθειά μας, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ  που πολλαπλασιάζουν την πληροφόρηση για τις δράσεις μας, τη Σχολική Κοινότητα του Δήμου μας αλλά και γειτονικών Δήμων, μαθητές και εκπαιδευτικούς, που έκαναν πραγματικότητα το σχεδιασμό μας, καθώς και τους Εθελοντές και τους Υποστηρικτές Υγείας που προσέφεραν την απαραίτητη παρουσία και τις γνώσεις τους σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις χιλιάδες των συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και στήριξαν τον 7ο Αγώνα της Αγάπης και της Ελπίδας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ΄Άνοιξη του 2020!     
                                                                                    Για το Σύλλογο Φίλων
                                                                                     “Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ’
                                                                                            Η Πρόεδρος   
                                                                                        Κυριακή Κοντοδήμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.