Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

«Περπατώ και γνωρίζω: Τελλόγλειο Ιδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ» Κυριακή 17 Μαρτίου 2019



                Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος  Ωραιοκάστρου, στα πλαίσια του προγράμματος «Περπατώ και γνωρίζω», διοργανώνει δράση με τίτλο «Περπατώ και γνωρίζω –Τελλόγλειο Ιδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.», για την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 Στη δράση αυτή θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε στις έκθεσεις: «Λουκάς Βενετούλιας,ένας ρομαντικός-ρεαλιστής»  με ξεναγό την σύζυγό του κ.Δέσποινα Αθανασιάδου-Βενετούλια και «Γιώργος Σεφέρης,Όταν το φως χορεύει ,μιλώ δίκαια» με ξεναγό που θα μας παρέχει το Ίδρυμα.
Ο Σύλλογος αποτελεί μόνο τη βάση επικοινωνίας και συντονισμού των περιπάτων και παρέχει τις ενημερώσεις. Ο κάθε συμμετέχων έχει την απόλυτη ατομική και προσωπική ευθύνη της συμμετοχής του, ιδιαίτερα την προσωπική του ασφάλεια.. Δεν εξαιρεί κανένα άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας και προέλευσης και δεν δημιουργεί καμία απολύτως δέσμευση και υποχρέωση, πέρα της καλής διάθεσης για την ισότιμη συμμετοχή. Ο σύλλογος είναι ανοικτός για κάθε νέα πρόταση προορισμού – αντικειμένου ενημέρωσης και θα εκτιμούσε ιδιαίτερα την οποιαδήποτε προσφορά – ιδέα – διάθεση ενημέρωσης από κάθε ενεργό πολίτη που θα ήθελε να μοιραστεί τις γνώσεις και εμπειρίες του.
Το ραντεβού για όποιον επιθυμεί (μέλος ή όχι) είναι για την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:45 π.μ στην είσοδο του Τελλόγλειου Ιδρύματος Tεχνών Α.Π.Θ. επί της Αγοράς, οδού Αγίου Δημητρίου 159Α  αλλά και στον επάνω δρόμο όπου υπάρχει δυνατότητα παρκαρίσματος.και φαίνεται στον χάρτη  https://maps.app.goo.gl/dpCf6 Παρακαλείσθε όλοι για τη συνέπεια σας στην ώρα συγκέντρωσης..
Για οικονομία κινήσεων και για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα μεταφορικού μέσου, στο χρονικό διάστημα από 11.00 μέχρι 11:15 Ι.Χ. αυτοκίνητα των μελών μας θα περάσουν από το Κονταξοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
 Οι  ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην κ. Ευαγγελία Μακρή(6979794446) έως και την Τετάρτη 13/03/2019,λόγω του αριθμητικού  περιορισμού(έως 30 άτομα).Το κόστος εισητηρίου είναι 5e και για τις δύο εκθέσεις.Οι κάτοχοι των δελτίων που δικαιούνται μειωμένο εισητήριο,παρακαλούνται να τα έχουν μαζί τους.
Καλούμε όλους εκείνους  που θέλουν να επικοινωνήσουν – γνωρίσουν τον τόπο που ζουν σε όλες τις διαστάσεις του, να έρθουν μαζί μας….

Για οποιαδήποτε πληροφορία – θέμα:

                                                                    e-mail: peposo2011@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.