Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ιδρυτική Διακήρυξη Αρχών της νέας κίνησης πολιτών με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Σκαρλάτο.


Την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, 11.30 πμ. στην αίθουσα La belle Εpoque -  sports cafe (Θεσσαλονίκης 57), στο Ωραιόκαστρο, θα παρουσιασθεί  η Ιδρυτική Διακήρυξη Αρχών της νέας κίνησης πολιτών από  τον  υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου  Παντελή Σκαρλάτο.

Όσοι αγαπάμε την πόλη μας, όσοι την έχουμε για κοινό τόπο ζωής και δουλειάς, όσοι νοιαζόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας,  καταστρώνουμε  Σχέδιο  Δράσης για να αλλάξουμε τη ζωή μας. Επιλέγουμε τις πράξεις και όχι τις υποσχέσεις.

Η δύναμή μας είναι η κοινή λογική και οι ίδιοι οι συμπολίτες μας. Όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, διατυπώνουμε τις λύσεις τους και εργαζόμαστε για  βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. 

Η παρουσία  σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή!

Παντελής Σκαρλάτος,
Υποψήφιος  Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

 


Βιογραφικό σημείωμα

Παντελής Σκαρλάτος  - Οικονομολόγος
Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Ωραιοκάστρου
- Γεννήθηκα το 1961 και ζω στο Ωραιόκαστρο από το 2003. Είμαι πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης με συμπληρωματικές σπουδές και σεμινάρια στο Marketing και εξειδίκευση στην διαχείριση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
- Διατηρώ εταιρία μελετών από το 1989 με επιτυχημένη δραστηριότητα στο εξαγωγικό marketing κυρίως για εταιρίες τροφίμων ανά τον κόσμο και με έντονη ενασχόληση σε θέματα συνεργασίας Κρατών και Οργανισμών, Δήμων και Δημοτικών επιχειρήσεων κυρίως σε θέματα διαρθρωτικής ανάπτυξης, διεύθυνσης δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων.
- Συμμετέχω σε διάφορα προγράμματα εναρμόνισης χωρών της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης και της διακρατικής συνεργασίας μεταξύ Περιφερειών & Δήμων

- Είμαι Πρόεδρος του παραρτήματος του Ελληνορωσσικού Επιμελητηρίου στην Β. Ελλάδα.

- Είμαι ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του τμήματος «601 της Κωνσταντινούπολης Βόσπορος», το οποίο παράλληλα με το κοινωνικό έργο της AHEPA προωθεί τις δράσεις και στηρίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολής.

- Είμαι ενεργός πολίτης και δίνω διαρκώς το παρόν στα δημοτικά πράγματα ,για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων, από το 2006 έως σήμερα.

Διετέλεσα:
- Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στο οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος από το 1998 έως 2008 με την παράταξη ΔΗΚΙΟ.
- Εξωτερικός συνεργάτης – αξιολογητής του Υπουργείου Ανάπτυξης για τον Αναπτυξιακό Νόμο.
 
- Μέλος επιτροπής Παρακολούθησης και αξιολόγησης του προγράμματος INTERREG στο ΥΠΕΘΟ, ως εκπρόσωπος του Οικονομικού επιμελητηρίου.

- Μέλος της επιτροπής του οικονομικού επιμελητηρίου για τον νόμο «Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Φορέα», έχοντας καταθέσει εισηγητικές προτάσεις στο Οικονομικό Επιμελητήριο και στο ΥΠΕΘΟ.
- Εξωτερικός συνεργάτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την προώθηση Ευρωπαϊκών προϊόντων συμμετέχοντας σε επιτροπές από το 2003.

- Σύμβουλος σε Δήμους για την Διαχείριση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων από το 1989 και για την προσαρμογή των Δήμων στον νέο κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
- Αντιπρόεδρος δημοτικής επιχείρησης ΔΕΤΠΑΚ (διαστήματα 1997- 1999 & 2000- 2002).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.