Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ο χορός της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, ο ετήσιος χορός της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στον πολυχώρο εκδηλώσεων ROSE GARDEN στο Παλαιόκαστρο Ωραιοκάστρου. Πλήθος κόσμου, μέλη αλλά και φίλοι του συλλόγου έδωσαν για άλλη μια φορά το βροντερό τους παρόν σε εκδήλωση του συλλόγου μας.
Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση ποντιακών χορών από τρεις παιδικές χορευτικές ομάδες υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου τους Τάκη Ζερζελίδη, το έργο του οποίου υποβοήθησαν οι Παναγιώτα Ιωαννίδου, γενική γραμματέας του συλλόγου και η Αναστασία Αγιασοφίτου, μέλος της χορευτικής ομάδας ποντιακών χορών ενηλίκων παραστάσεων. Στη συνέχεια η χορευτική ομάδα ποντιακών χορών ενηλίκων αρχαρίων παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημόσια, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα.
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι εξής καλλιτέχνες: Γιάννης Τριανραφυλλίδης/ λύρα, Αλέξης Ανδρεάδης/νταούλι, Χάρης Τσάτωφ/ πλήκτρα, Μιχάλης Σιώπης/ κλαρίνο, Γαβριήλ Σιδηρόπουλος και Βασίλης Τοπαλίδης/ τραγούδι.
Το παρόν έδωσαν οι κ.κ: Γιώργος Λαζαρίδης- βουλευτής ΑΝΕΛ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος- Υφυπουργός Υγείας, Λάκης Σημαιοφορίδης- πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου δήμου Ωραιοκάστρου, Παντελής Πορφυριάδης- πρόεδρος δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ωραιοκάστρου κ.κ. Κυριάκος Ιωσηφίδης, Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Κανταρτζής και ο πολιτευτής Κώστας Ευθυμίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι διατέθηκαν όλοι ανεξαιρέτως οι λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς. Και οφείλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τις κυρίες που επιμελήθηκαν τη διάθεση των λαχνών: Μερόπη Παναγιωτίδου, Ευδοκία Ιωαννίδου, Δόμνα Εξαδάκτυλου.






Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο σύλλογος, ακολουθώντας την πάγια τακτική του, απένειμε από ένα tablet στα παιδιά των χορευτικών ομάδων του που πέτυχαν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκαπίδευση: Την απονομή στη Μαρία Πουμπουρίδου έκανε το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Στέλλα Γεωργιάδου, ενώ την απονομή στη Δήμητρα Ζερζελίδου έκανε το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Μαρία Συμεωνίδου.
Χαιρετισμό στους προσκεκλημένους απηύθυνε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Ηρακλής Τσακαλίδης. Πρέπει να σημειωθεί η παρουσία των εξής συλλόγων: Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας- Συκεών, Ποντιακός Σύλλογος Λαχανά, Σύλλογος Ποντίων Ελευθερίου- Κορδελιού, Σύλλογος Ποντίων Πεύκων «ΠΑΡΧΑΡ», Ποντιακός Σύλλογος Ακροποτάμου, Ποντιακός Σύλλογος Διαβατών «ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ», Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ», Πολιτιστικός Σύλλογος «ΜΑΚΕΔΝΟΣ», Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυονερίου Σοχού, Πολιτιστικό Σωματείο «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ».
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έφερε με επιτυχία εις πέρας το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Γεωργία Πετρίδου.
Τελειώνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας όλους όσοι με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας αλλά και τους πολλούς δωροθέτες που με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους που μας διέθεσαν, εμπλούτισαν την λαχειοφόρο αγορά της εκδήλωσης.
Ραντεβού στον ετήσιο χορό της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ έτους 2019.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                        ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.