Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, εύχομαι σε όλες και όλους, υγεία, ευτυχία και ευημερία. Το 2018 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ,κανένα παιδί στον κόσμο να μην πεινάει, να μην κλαίει και να μην φοβάται…Ειδικότερα σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την στήριξή μας, να σταθούμε δίπλα τους και να βαδίσουμε μαζί, δημιουργώντας μια πιο ανθρώπινη κοινωνία.
Με αυτές τις πρώτες σκέψεις ας υποδεχτούμε το νέο χρόνο με αισιοδοξία και προοπτική, δίνοντας δύναμη και κουράγιο σε όλους μας. Ειδικά για το λαό μας που ξέρει από δύσκολα, από τα βάθη των χρόνων της ιστορίας του μέχρι σήμερα. Είναι μέσα στην ιδιοσυγκρασία μας να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί ξέρουμε τελικά πως θα τα καταφέρουμε. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.