Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Νικήτρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής της ΕΠΕΣΘ κερδίζοντας με 2-3(13-25)(11-25)(25-18)(25-23)(8-15) στο τάι - μπρέικ την αντίστοιχη ομάδα του Καμπανιακού.
Το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής 17/12/2017 στο ΔΑΚ Χαλάστρας συγκρατεί την ομάδα της Μυγδονίας στην τετράδα, όμως την υποχρεώνει σε μία θέση κάτω από την 3η που φαινόταν ότι έχει "καπαρώσει".
Αγωνιστικά τα κορίτσια του Μυγδονιακού σε ρυθμό ρελαντί και εύκολα έφτασαν τα σετ στο 0-2. Όταν όμως τα κορίτσια του Καμπανιακού πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να ανατρέψουν την εξέλιξη του αγώνα, οι Πορτοκαλί δεν αντέδρασαν ψύχραιμα και έγκαιρα με φυσικό επακόλουθο το 5ο σετ. Στον επίλογο του αγώνα ο μαχητικός Καμπανιακός κατάφερε να στερήσει έναν πολύτιμο βαθμό από τον Μυγδονιακό και μαζί την 3η θέση.
Ο 2ος γύρος του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής ξεκινάει στις 7/1/2018, με τον Ηρακλή στη Γέφυρα να είναι ο πρώτος σταθμός του Μυγδονιακού για το 2018, σε έναν αγώνα που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός και για τις δύο ομάδες.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αξάρη Αναστασία, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), 
Λάκη Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη Θέη, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: (Αλμαλής Αντώνιος) Ροϊδη Μαρία (C), Τουλουπίδου Μιχαέλα, Μητροπούλου Κρυσταλλένια, Παντελίδου Μελίνα, Βαγγέλη Ελευθερία, Ακριβοπούλου Κατερίνα, Δόγρανλη Αναστασία (L), 
Παππά Ελευθερία (L), Γιαννάκου Ευτυχία, Ρογκότη Θεοδώρα, Κουντουρά Έλενα, Κελπέκη Αγγελίνα, Μαργαριτοπούλου Όλγα, Στεφανίδη Δήμητρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.