Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

Νίκη με τελικό σκορ 0-3(16-25)(19-25)(19-25) πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού εναντίον του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου, αυτή τη φορά για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, την Κυριακή 3/12/2017. Λίγες ημέρες νωρίτερα για το Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ ο Μυγδονιακός πήρε την πρόκριση εναντίον της ίδιας ομάδας του ίδιου Δήμου, στο ίδιο γήπεδο το Κονταξοπούλειο του Ωραιοκάστρου.
Με εξαίρεση την αρχή του 3ου σετ, σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα η αγωνιστική υπεροχή του Μυγδονιακού ήταν εμφανής, όπως ακριβώς και στον αγώνα του Κυπέλλου. Οι τρεις βαθμοί της νίκης σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, επαναφέρουν τον Μυγδονιακό στην τετράδα και στην 3η θέση στην κούρσα της Β' Εθνικής της ΕΠΕΣΘ.
Την επόμενη Κυριακή 10/12/2017 στην 10η και προτελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου, οι Πορτοκαλί επιστρέφουν στο γήπεδό τους για να αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Αριστοτέλη Επανομής.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Καραντάκη Δήμητρα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Αξάρη Αναστασία, Καραγιάννη Θέη, Ρωφαλίκου Στέλλα, Λάκη Μαρία, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.
ΔΑΣΩ: (Πιλπιλίδης Θεόδωρος) Φωτιάδου Ευαγγελία (C), Βοζίκη Βασ., Φωτοπούλου Αργ., Βαρδοπούλου Αλεξ., Φωτοπούλου Δήμητρα, Μαρκάδα Βασ., Σπανού Ελένη (L), Τσατσά Ιφ. (L), Σερελέα Σταυρούλα, Μουχλιά Μαρ., Μηλιά Λυγιά, Σολκίδου Μαρία - Α., Παρδαλά Μαρία, Παπαδοπούλου Ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.