Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου.(17/12/2017)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου 

   Σας ενημερώνουμε ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου θα διοργανώσει στις 17 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή κατά τις ώρες 11.00 το πρωί- 14.00 το μεσημέρι στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο, φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου μας, αιρετών και εργαζομένων του δήμου καθώς και ιδιωτών. 
   Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 
   Όσα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα μέλη του διοικητικού τους συμβουλίου, τα οποία με τη σειρά τους θα ενημερώσουν το γραφείο αθλητισμού για την καλύτερη οργάνωση του τουρνουά. 
   Όσον αφορά στους ιδιώτες θα μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο Αθλητισμού καθημερινά από τις 9-12 μμ στο τηλέφωνο 2310690793 και με το γραφείο Πολιτισμού στο τηλεφωνικό νούμερο 2313304072 τις ίδιες ώρες. 
   Λόγω περιορισμένου χρονικού ορίου οι απαντήσεις σας θα πρέπει να σταλούν το αργότερο έως την ερχόμενη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017. 
   Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αγώνες θα είναι «3 εναντίον 3» στο ένα καλάθι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.