Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Αναγέννηση Χαλκηδόνας-Δόξα Πενταλόφου 1-1


Τη νίκη μέσα απ' τα χέρια της έχασε η Δόξα Πενταλόφου, καθώς η γηπεδούχος Αναγέννηση Χαλκηδόνας κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1-1 στο 93'(!).
Η Δόξα καλύτερη σχεδόν σ' όλο τον αγώνα και αρκετά διαβασμένη, δεν άφησε περιθώρια στα "ατού" της Χαλκηδόνας να δημιουργήσουν κάτι επικίνδυνο στα καρέ του Ψάρια. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σχετικά νωρίς μπροστά στο σκορ, μόλις στο 15' ο Δαλκίδης με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 34' η Δόξα είχε και ένα δοκάρι από σουτ του Μάσκα. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52' ο Μανίκος έπιασε ωραίο ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ψάρια. Στο 56' ο Μάσκας έπιασε ωραίο σουτ από τα δεξιά, ο Καρσίκης όμως απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα, η οποία θα κατέληγε στο Γ' της εστίας του. Στο 65' ο Τανταλίδης από το ύψος της περιοχής έπιασε δυνατό σουτ, ο Ψάριας όμως μπλόκαρε τη μπάλα.

Ανεπανάληπτη ευκαιρία έχασε στο 87' η Δόξα για το 0-2, όταν ο Γιόφκας βρέθηκε μόνος τετ α τετ με τον Καρσίκη, είχε την επιλογή να πασάρει και να σιγουρέψει το γκολ στον επίσης ανενόχλητο Νίκο Σκέμπη αλλά προτίμησε να τελειώσει ο ίδιος τη φάση με αποτέλεσμα το σουτ που επιχείρησε να καταλήξει στα χέρια του Καρσίκη.

Φτάνουμε στο 93' και πάνω που όλοι στο γήπεδο περίμεναν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, ο Παπαεμμανουήλ με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ψάρια, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Χαλκηδόνα στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα 1-1.


Επόμενος και τελευταίος αγώνας για την Δόξα το 2017 είναι με αντίπαλο την Δόξα Ρετζικίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Πεύκων. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12/12/2017 από την ΕΠΣΜ.


Το φύλλο αγώνος:


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: Δαλκίδης (15'), Παπαεμμανουήλ (90+3')

ΔΟΚΑΡΙ: Μάσκας (34')

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Φουστάνας Κ. (Λεζάϊ Δ. - Τσαχουρίδης Φ.)

Αναγέννηση Χαλκηδόνας: Καρσίκης, Μερακλής, Κούσας (46' Παπαεμμανουήλ), Κωνσταντέλιας (26' Παπαδημητρίου), Σαπάνης, Ταρταμπούκας, Τανταλίδης, Γάκης, Αραμπατζούδης (89' Μπένας), Τσαλώνης, Μανίκος.

Δόξα Πενταλόφου: Ψάριας, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης Κ., Μάσκας, Τσιφούτης, Πρωτόγερος (73' Γιόφκας), Σαραμουρλής, Δαλκίδης, Σκέμπης Ν., Πουμπουρίδης (81' Χωλετσίδης).

Πηγή: doxapentalofoumas




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.