Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Υποψήφιος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο ο Γιώργος Νικόπουλος



«Ένα ισχυρό επιμελητήριο είναι μια ισχυρή φωνή για τα προβλήματα των επιχειρήσεων». 
   Χρειαζόμαστε ισχυρά επιμελητήρια, για να μπορούν να διεκδικούν, να φέρνουν νέες ιδέες, να εργάζονται αποτελεσματικά και με συνέπεια. Αυτό έκανε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος σαν πρόεδρος του ΒΕΘ και για αυτό ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά του για να συμμετάσχω στο πολυσυλλεκτικό συνδυασμό «Βιοτεχνική Συμμαχία» που είναι χωρίς χρίσμα.
    Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος εκλέχθηκε πρόεδρος του ΒΕΘ στις προηγούμενες εκλογές με το ποσοστό ρεκόρ που σημειώθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του επιμελητηρίου αφού πήρε 74%.       Με τα αποτελέσματα της θητείας του τίμησε την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών. Όλοι θέλουμε το καλό του ΒΕΘ και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος απέδειξε ότι μπορεί να το καταφέρει. Κατά τη διάρκεια της θητείας του το έργο του περιελάμβανε το κέντρο διαμεσολάβησης, το τμήμα ενημέρωσης οφειλετών, τις συμπράξεις με επιμελητήρια του εξωτερικού, κ.α. Με τη συνέχιση της θητείας του θα συνεχιστεί το έργο του όπως, π.χ. η δρομολογημένη δημιουργία θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων στο ΒΕΘ, η επιδίωξη πιστοποίησης τεχνικών επαγγελμάτων σε συνεργασία με τον ΔΙΦΟΠ, κ.α. 
   Στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου, συμμετέχουμε στις εκλογές του ΒΕΘ, γιατί τα προβλήματα των επιχειρήσεων είναι κοινά και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Μας προβληματίζει το οικονομικό πρόβλημα και η επιβίωση των επιχειρήσεων μας. Το επιμελητήριο μας νοιάζεται και διεκδικεί για να λύνονται τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της περιοχής μας κι επομένως είναι απαραίτητο να το ενισχύσουμε με την συμμετοχή μας στις εκλογές και τη ψήφο στη «Βιοτεχνική Συμμαχία-Γέφυρα στο Μέλλον». 
   Η Βιοτεχνική Συμμαχία-Γέφυρα στο Μέλλον, δεσμεύεται για την επόμενη τετραετία για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των βιοτεχνικών επιχειρήσεων, για την εκπαίδευση των επιχειρηματιών, για την πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων και για την υπηρεσιακή αναβάθμιση.

Με εκτίμηση 
Γιώργος Νικόπουλος .
Υποψήφιος για το Δ.Σ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.