Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Δ.Α.Σ.Ω. ΣΤΗΝ Β΄ ΦΑΣΗ ( 32 ΟΜΑΔΕΣ )

Από αριστερά όρθιοι: Πιλπιλίδης Θόδωρος (προπονητής), Τρύφων Ιωάννα, Τσατσάνη Ελεάνα,
 Φαρμάκη Ναταλία, Μπούζου Ξένια, Κλεμπετσάνη Σοφία, Παυλιδης Βαγγέλησ\ς (Εφορος)
Απο αριστερά καθήμενες: Λιάλιου Νικολέτα, Μαρκάδα Μαρία, Μιχαηλίδου Νίνου, Μαντά Λαμπρινή.



     Στις 32 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος κορασίδων βόλεϊ της ΕΠΕΣΘ προκρίθηκαν τα κορίτσια του Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ παρόλες τις αντιξοότητες με τις ώρες προπόνησης. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τις κορασίδες του ΑΙΑ Ευόσμου.


Οι γονείς και τα μέλη της Διοίκησης χειροκρότησαν τις προσπάθειες των κορασίδων και τους ευχήθηκαν καλής συνέχεια στο Πρωτάθλημα,
ως μοναδικού εκπροσώπου κορασίδων του Δήμου Ωραιοκάστρου,
στην Β Φάση.


   

            Αυτή η επιτυχία των Κορασίδων, κάνουν τα μέλη της Διοίκησης να αισθάνονται ικανοποιημένα που οι στόχοι τους πραγματοποιούνται. Η πολύ καλή πορεία των κορασίδων και η αλματώδης πρόοδος των παιδιών αποδεικνύει το έργο που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου. Ήδη αρκετές κορασίδες στελεχώνουν την γυναικεία ομάδα στη , υψηλού επιπέδου.


Σ’ αυτή την λογική του Δ.Σ. είναι και οι γονείς των μικρών φερέλπιδων αθλητριών μας , αφού και αυτοί βλέπουν και πιστεύουν ότι κάποια στιγμή και τα δικά τους παιδιά θα παίξουν στην Γυναικεία ομάδα.



Η πολύ καλή δουλειά εκ μέρους των προπονητών, η μεγάλη προσοχή της Διοίκησης στα αναπτυξιακά τμήματα επιβραβεύεται από τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου με την μεγάλη αύξηση των εγγραφών που έγιναν φέτος στις Ακαδημίες, που πέρασε κάθε προσδοκία της Διοίκησης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.