Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Πρόγραμμα πλύσης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στο δήμο Ωραιοκάστρου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα το πρόγραμμα πλύσης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στο δήμο Ωραιοκάστρου.
Το ειδικό όχημα- πλυντήριο κάδων ακολουθεί τα απορριμματοφόρα του δήμου και μετά το άδειασμα των κάδων, αναλαμβάνει επιτόπου το πλύσιμό τους με στόχο τον περιορισμό του προβλήματος των οσμών, που εμφανίζεται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι ψεκασμοί των κάδων γίνονται με ειδικό φάρμακο και σαπούνι ενώ οι πλύσεις με ειδικό πλυντήριο. Πρόκειται για μια διαδικασία που διαρκεί περίπου 15 λεπτά για κάθε κάδο.
Στόχος του δήμου είναι να καθαριστούν όλοι οι κάδοι σε όλο το διευρυμένο δήμο.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της αντιδημαρχίας Καθαριότητας που ξεκίνησε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας οι πλύσεις και οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα σε περιοχές του Ωραιοκάστρου και θα επεκταθούν σταδιακά σε όλο το διευρυμένο δήμο. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν πλύσεις και απολυμάνσεις κάδων στην περιοχή ΒΑ του Ωραιοκάστρου, την Τρίτη στην περιοχή της Γαλήνης, την Τετάρτη στην περιοχή ΒΔ του Ωραιοκάστρου και την Πέμπτη στην περιοχή του Παλαιοκάστρου. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τις υπόλοιπες περιοχές του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.