Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

tour0403173a
Το Σάββατο 04/03/2017 ο Μυγδονιακός συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Πήγασος Πολίχνης στο ΔΑΚ Πολίχνης Αλ. Νικολαΐδης , με τα τμήματα των Παγκορασίδων Γ΄, Μίνι και Ακαδημιών Α΄ και Β΄. Στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης ο ΕΟΣ Σταυρούπολης και η Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Από τις 09:30 έως τις 13:30 που διήρκησε το τουρνουά τα παιδιά που έλαβαν μέρος χάρηκαν το παιχνίδι και τον συναγωνισμό στα πρώτα τους πολύ σημαντικά αγωνιστικά βήματα. Μαζί με αυτά χάρηκαν και οι γονείς που παρευρέθηκαν και τα παρακολούθησαν και φυσικά οι προπονητές και προπονήτριες των αθλητριών

          Πολύ έντονη ήταν η παρουσία του Μυγδονιακού που συμμετείχε στο τουρνουά με περισσότερα από 40 κορίτσια, τα οποία εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις αλλά και με την άψογη συμπεριφορά τους. Ο Μυγδονιακός και με αυτή του τη συμμετοχή επιβεβαίωσε τη συνεχή και σταθερή του παρουσία σε όλα τα μεγάλα τουρνουά του Ν. Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.