Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Συγχαρητήρια του δημάρχου Ωραιοκάστρου στην ομάδα πετοσφαίρισης του ΓΕΛ Μυγδονίας και την αθλήτρια τοξοβολίας Ολυμπιακού τόξου Μαρία Παπανδρεοπούλου



Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης στις μαθήτριες – αθλήτριες πετοσφαίρισης του ΓΕΛ Μυγδονίας, για την κατάκτηση της 1ης θέσης μεταξύ των σχολείων της δυτικής Θεσσαλονίκης στο άθλημα της πετοσφαίρισης κοριτσιών αλλά και στον υπεύθυνο καθηγητή της ομάδας κ. Δημήτρη Συμεωνίδη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία, που κερδίσατε επάξια, με ομαδική προσπάθεια, πειθαρχία και πίστη στις δυνάμεις σας. Είμαι βέβαιος ότι, με αυτά τα στοιχεία, η πορεία σας θα είναι εξίσου θετική».


Θερμά συγχαρητήρια απέστειλε και στην αθλήτρια τοξοβολίας Ολυμπιακού τόξου και φοιτήτρια επί πτυχίω Οδοντιατρικής Μαρία Παπανδρεοπούλου η οποία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Τοξοβολίας. Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια του δήμου μας κατέκτησε την 1η θέση στο ατομικό γυναικών και την 1η θέση με το σύλλογό της στο ομαδικό γυναικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.