Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση για την γιορτή της γυναίκας από την Επιτροπή Ισότητας


Αναδημοσίευση απο RealOraiokastro
DSC046241
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση παρακολούθησαν οι γυναίκες και όχι μόνο του δήμου Ωραιοκάστρου,στη χθεσινή βραδιά μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα,που ήταν αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας,που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Φύλλων Ωραιοκάστρου.
SAM_14391
SAM_15811
Την όμορφη αυτή εκδήλωση την παρουσίασε η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας κ.Γεράκη Βικτώρια,η οποία αναφέρθηκε για τα δύο χρόνια που κλείνει φέτος η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Φύλων Ωραιοκάστρου,η οποία δημιουργήθηκε στα πλαίσια των υποχρεώσεων και των δεσμεύσεων που απορρέουν από την «Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες». Σε όλο αυτό το διάστημα, μέσα από ενημερωτικές εκδηλώσεις και όχι μόνο,προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία για τα ζητήματα της Ισότητας των Φύλων με διάφορους τρόπους.Αναφέρθηκε σε μερικές από τις δράσεις της Επιτροπής,και για τις συνεργασίες που είχε με ένα δίκτυο δομών, με κοινωνικές υπηρεσίες, με συμβουλευτικά κέντρα, με κέντρα πρόληψης, με φορείς, με το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Γενική Γραμματεία Ισότητας,προσπαθώντας να βοηθήσει και να προωθήσει λύσεις σε προβλήματα που προέκυψαν σε βάρος του ενός φύλου σε όλους τους τομείς, σε τοπικό επίπεδο
SAM_14451 SAM_14521
Χαιρετισμό απηύθυνε η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.
SAM_14791 SAM_14861 DSC045941
Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης,ο οποίος αναφέρθηκε για τον σημαντικό ρόλο της Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Φύλων.
DSC046131
Το κύριο θέμα της εκδήλωσης,ήταν οι ομιλίες για τον ΣΕΞΙΣΜΟ,για τις ΕΚΦΥΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,και για την ΕΦΗΒΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.
SAM_15171 SAM_15181
Η κ.Ραφτοπούλου Ευγνωσία,η οποία είναι Δικηγόρος και Διαμεσολαβήτρια,μίλησε για τον ΣΕΞΙΣΜΟ
SAM_15251 SAM_15381
Η κ.Καραπά Στέλλα,η οποία μίλησε για τις ΕΚΦΥΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
SAM_15891 SAM_15921
Η κ.Μάνιου Νατάσσα,η οποία μίλησε για την ΕΦΗΒΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
DSC046311
Ανάμεσα στις ομιλίες των κυριών,υπήρχε ένα πολύ όμορφο μουσικό διάλειμμα από το Ωδείο ΟΡΦΕΑΣ
DSC046471 DSC046491
Στην συνέχεια πέντε γλυκύτατα κοριτσάκια από την ομάδα ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ,μας χάρισαν όμορφες στιγμές
SAM_16351SAM_16301
Και στο τέλος της εκδήλωσης ο Βασίλης Ταπές με την πολύ εκφραστική του φωνή,μας πήγε δεκαετίες πίσω,με τα τραγούδια του προσωπικού φίλου,του Γιώργου Χατζηνάσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.