Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Δέλτα

Με απόφαση του Δημάρχου Ευθ. Φωτόπουλου, σύμφωνα με το ν. 3852/2010, αντιδήμαρχοι με θητεία έως 31/8/2019 ορίζονται οι εξής:
  • Ευάγγελος Βαμβάκος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας
  • Δημήτριος Καμανάς, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Οχημάτων & Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Χαλάστρας
  • Αθανάσιος Παππάς, Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης & Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εχεδώρου
  • Πασχάλης Σάκας, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας & Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αξιού
  • Δημήτριος Σκουλαριώτης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου, θα τον αναπληρώνουν οι ακόλουθοι με τη σειρά αναπλήρωσης:

  1. Ευάγγελος Βαμβάκος
  2. Δημήτριος Καμανάς
Ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος δήλωσε σχετικά:
«Πρώτα πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τους μέχρι σήμερα αντιδημάρχους για το έργο τους. Ήταν η πρώτη δύσκολη διετία της θητείας μας όπου, μαζί με τους Δημοτικούς μας Συμβούλους και με τους εργαζόμενους, βάλαμε τις βάσεις για να λειτουργήσει ο Δήμος με τον τρόπο που εμείς θέλουμε, δηλαδή προσανατολισμένος αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Έχοντας άψογη συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και το προσωπικό εν γένει, αλλάξαμε κατεστημένες νοοτροπίες, στρώσαμε τα οικονομικά του Δήμου, αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία του προς τους τρίτους, ανταπεξήλθαμε στα capital controls χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις, ξεμπλοκάραμε ημιτελή επί πολλά χρόνια έργα, χτίζουμε σχολεία, ενισχύσαμε τις κοινωνικές δομές αποκλεισμού από τη φτώχεια, αποκαταστήσαμε την τάξη στην καθαριότητα και στη φροντίδα των πράσινων χώρων, επικοινωνούμε με τους πολίτες και λύνουμε προβλήματα της καθημερινότητας, βελτιώνουμε συνεχώς το οδικό δίκτυο, αναδιοργανώσαμε το στόλο των δημοτικών οχημάτων: είναι μόνο μερικά από όσα πετύχαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.