Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

3η Πανελλήνια συνάντηση ορεινής ποδηλασίας στο Ωραιόκαστρο.

Ο Ποδηλατικός Συλλογος Ωραιοκάστρου και η Ελληνική Ενώση Ορεινης Ποδηλασίας διοργανώνουν απο κοινού την 3η πανελλήνια συνάντηση ορεινης ποδηλασίας στον ορεινό όγκο του Ωραιοκάστρου.

 Το γενικό πρόγραμμα του 2ημέρου. 

Σάββατο 29/4: Το πρωϊ θα έχει μάθημα βασικών τεχνικών ΜΤΒ σε αρχάριους αναβάτες και στη συνέχεια βόλτα όπου θα χωριστούμε σε ομάδες αναλόγως δυναμικότητας. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός αλμάτων στο διπλό άλμα του Forest Gam και φυσικά για όσους εργάζονται εκείνη τη μέρα αλλά και για όποιον άλλο επιθυμεί θα κάνουμε και μία βραδυνή βόλτα.

Κυριακή 30/4: Η μέρα αυτή θα κυλίσει με ένα και μόνο δρώμενο. Φιλική αναμέτρηση ΕΝDURO.

Λόγω της μεγάλης κίνησης που αναμένεται απο πλευράς ποδηλάτων θα απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων στους δασικούς δρόμους προς αποφυγή του οποιοδήποτε ατυχήματος.Άρα δε θα υπάρξει καθόλου up-lift ούτε θα επιτραπεί η κίνηση του όποιου αυτοκινούμενου πέραν αυτό των διασωστών.
Παράλληλα με την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο συγκέντρωσης έκθεση ζωγραφικής με αποκλειστικό θέμα την ορεινή ποδηλασία.

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη της Ε.Ε.Ο.Π. και του ΠΟ.ΣΥ.Ω ανέρχεται στα 5 ευρώ και για τους υπόλοιπους στα 20 ευρώ. 
 Ετοιμάστε τα ποδήλατά σας γιατί το 2ήμερο προβλέπεται απλά επικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.