Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων αγωνίστηκε ο Μυγδονιακός με την αντίστοιχη ομάδα των Μακεδόνων Αξιού, σήμερα Σάββατο 25/2/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας.
Το τελικό αποτέλεσμα με 3--0 (25-23)(25-16)(25-12) τοποθετεί τα κορίτσια του Μυγδονιακού σε μία από τις 32 θέσεις της επόμενης φάσης του Πρωταθλήματος τους, ενώ απομένουν 2 αγωνιστικές για να ξεκαθαρίσει σε ποια θέση θα τερματίσουν για την Α' φάση στον όμιλο τους.

Αν και στις αρχές του 1ου σετ οι μικρές της Μυγδονίας προηγήθηκαν, στην συνέχεια κάποια λάθη στο σερβίς τις έφεραν πίσω στο σκορ. Κατάφεραν όμως με πείσμα να γυρίσουν το σετ υπέρ τους και μαζί όλο το παιχνίδι. Τα δύο επόμενα σετ ήταν κυρίως μονόλογος του Μυγδονιακού απέναντι στην καλοδουλεμένη ομάδα των Μακεδόνων Αξιού και τις εξαιρετικές αθλήτριες του κ.Βαγγέλη Ιωάννη.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Τρύψια Άντζυ) Λάκη Μαρία (C), Ευφραιμίδου Εβελίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Κωστοπούλου Γεωργία, Λεούδη Μηλένα, Γιάμπαστου-Πουλέκα Κατερίνα, Κυρμανίδου Μαρία, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Περκατή Στέλλα, Χατζηαστερίου Μαρία.
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ : (Βαγγέλης Ιωάννης) Πόντικα Θεοδώρα (C), Χαριτοπούλου Αν., Καραφυλλίδου Ε., Καμάνα Αθηνά, Παπάζη Αναστασία, Τζαφέρη Στέλλα, Μορφοπούλου Μόρφη, Γιακουμή Σταμ., Δαμιαλή Μαρία, Καπαρά Χριστίνα.
img_7638modlow

Δείτε όλο το photostory του αγώνα στο facebook της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.