Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ



sansimera19022017lowΣαν πέρσι: "Την Κυριακή 21/2/2016 στο ΔΑΚ Μυγδονίας ο Μυγδονιακός αντιμετώπισε τον Μακεδονικό Νεάπολης για το πρωτάθλημα της 1ης τοπικής κατηγορίας volley γυναικών της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Μυγδονιακού πήρε την νίκη με 3—0 σετ (25-13)(25-18)(25-13) και είναι αήττητη χωρίς καμία απώλεια βαθμού για 15 αγώνες."
Σαν σήμερα: "Την Κυριακή 19/2/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας ο Μυγδονιακός όπως και στον εκτός έδρας αγώνα του με την ΜΕΝΤ έτσι και εντός έδρας έχασε βαθμό αφού κέρδισε με 3—2 σετ (25-27)(21-25)(25-14)(25-20)(15-8) και μάλιστα αυτή την φορά με ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 0-2."

Σχεδόν ένα χρόνο πριν η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού, μόνη στην κορυφή της Τοπικής Κατηγορίας, είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τετράδα που θα διεκδικούσε πρωτάθλημα, άνοδο στη Β' Εθνική και το Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ. Οι αθλήτριες του Μυγδονιακού Τσιτσιπλάμη, Μποσταντζόγλου, Ξανθοπούλου, Βεργή, Καραγιάννη, Νίκα, Πατέλη, Λάκη, Χατζησακούλα, Καραντάκη, Λάκη, Μανιάτη "παίζουν πάντα σοβαρά" σημείωνε ο αρθρογράφος και ξεχώριζε τη συμμετοχή της 12χρονης πασαδόρου για ένα ολόκληρο σετ και τις επιλογές από τον πάγκο της προπονήτριας κας Άντζυ Τρύψια.
Σχεδόν ένα χρόνο μετά η καινούρια γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού... η Ελένη, η Ελένη, η Μαρτίνα, η Γωγώ, η Θέη, η Ειρήνη, η Δήμητρα, η Μαρία, η Ίνα, η Λίτσα, μια άλλη ομάδα αλλά με διαφορετικές φιλοδοξίες ή... μάλλον όχι! Είναι η ίδια ομάδα με την ίδια προπονήτρια που ξεχώρισε στο Κύπελλο Ελλάδας, έχει σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τετράδα και θα διεκδικήσει πρωτάθλημα, διάκριση στη Β' Εθνική και το Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ. Στην ομάδα βαρόμετρο και σημείο αναφοράς για τη βαθμολογία της Β' Εθνικής, με το δικό τους ξεχωριστό ρόλο, η Βίκυ, η Χριστίνα, η Ξανθή, η Στέλλα, η Εβελίνα, η Λαμπρινή, η Αγγελική που πήραν εισιτήριο για το ίδιο τρένο. Συνεπιβάτες στο τρένο που ξεκίνησε πρόπερσι και είναι ακόμα στο δρόμο του, σε μια διαδρομή με περισσότερες δυσκολίες και στεναχώριες. Στη διαδρομή που οι υπόλοιποι δεν έχουμε παρά να είμαστε εκεί, να χειροκροτούμε και να φωνάζουμε "ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΑΜΕΕΕΕ!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.