Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου

 
Συνάντηση στο γραφείο του με τον ταξίαρχο Λάζαρο Μαυρόπουλο είχε νωρίς το μεσημέρι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης. Ο κ. Μαυρόπουλος επισκέφθηκε το γραφείο δημάρχου μετά από σχετική πρόσκληση του κ. Γαβότση και συζήτησε μαζί του αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τα χθεσινά έκτροπα.
Νωρίτερα ο κ. Γαβότσης προσκάλεσε στο γραφείο του και τον αναπληρωτή διοικητή του Α.Τ. Ωραιοκάστρου.

Η διοίκηση του δήμου απέστειλε σχετικό έγγραφο προς το Α.Τ. Ωραιοκάστρου με σχετική κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ζητώντας τους να προβούν στις άμεσες και νόμιμες ενέργειες για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών του Ωραιοκάστρου ενώ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη γραμματεία του Εισαγγελέα Υπηρεσίας προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.

Η δημοτική αρχή απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μας να επιδείξουν σύνεση και να σεβαστούν τόσο την τοπική κοινωνία όσο και την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Κομνηνών
Ταχ. Κωδ.: 570 13
Τηλέφωνο: 2313 304092
Fax: 2310 697897 ΠΡΟΣ
Τον Διοικητή του Α.Τ. Ωραιοκάστρου

Κοιν.1. Υπηρεσιακό Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης
2. Γενική Αστυνομική Διεύθυνση
Θεσσαλονίκης

Κύριε Διοικητά,

Παρακαλώ να προστατέψετε την ασφάλεια και την περιουσία των πολιτών του Ωραιοκάστρου, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τα χθεσινά έκτροπα τα οποία συνέβησαν εις βάρος δημοτών μπροστά στα αθώα μάτια παιδιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου και παρακαλούμε για τις άμεσες και νόμιμες ενέργειές σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.