Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Γλέντι, κέφι και χορός πρωταγωνίστησαν στο 6ο Καρναβάλι Ωραιοκάστρου


Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, το κέφι περίσσεψε χθες στο 6ο Καρναβάλι Ωραιοκάστρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κονταξοπούλειο δημοτικό γυμναστήριο. Εκατοντάδες παιδιά, γονείς, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι αλλά και φορείς της πόλης συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή του δήμου και διασκέδασαν με την ψυχή τους υπό τους ήχους του Γιώργου Λιανού που μας ξεσήκωσε όλους

«Αν και ο καιρός μας χάλασε τα σχέδια και η καρναβαλική παρέλαση δεν πραγματοποιήθηκε, αυτό δεν πτόησε κανέναν από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έστησαν μια μεγάλη γιορτή στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο. Για μια ακόμη χρονιά οι δημότες μας αγκάλιασαν την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να προσφέρει χαρά στους μικρούς και μεγάλους συνδημότες μας αλλά και να βοηθήσει στην τόνωση της τοπικής αγοράς», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην καρναβαλική παρέλαση, τους συμπολίτες μας που παρακολούθησαν τη φετινή διοργάνωση αλλά και όλους τους επισκέπτες που έδωσαν το παρών στη μεγάλη αυτή γιορτή για το δήμο μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γονείς που αψήφησαν τη βροχή και συμμετείχαν με τα μικρά τους παιδιά αλλά και στην ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου. «Ο στόχος μας επετεύχθη. Και φέτος καταφέραμε να δώσουμε γέλιο και χαρά στα μικρά παιδιά αλλά και σε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και γιορτάσαμε όλοι μαζί τον θεσμό του καρναβαλιού στο Ωραιόκαστρο», είπε ο κ. Αταμιάν.

Τα βραβεία


Το πρώτο βραβείο στο 6ο Καρναβάλι Ωραιοκάστρου κέρδισαν το 2ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου (Γαλήνη) και ο Σύλλογος Κρητών «Ο Ερωτόκριτος». Οι δύο ομάδες, που επιλέχθηκαν, την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη, προκειμένου να λάβουν μέρος στη μεγάλη παρέλαση και να ανοίξουν τη φετινή διοργάνωση. Να σημειωθεί ότι τιμητική πλακέτα δόθηκε και στο 1ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου που κέρδισε το βραβείο στον 1ο διαγωνισμό ζωγραφικής για την αφίσα του καρναβαλιού.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.