Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

mainartpaokΜε το δεξί το 2017 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Μυγδονιακού για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, υποχρεώνοντας τον αήττητο ΠΑΟΚ σε αποκλεισμό από την επόμενη αγωνιστική της Β' φάσης. Τα κορίτσια της κας Άντζυ Τρύψια πήραν την πρόκριση σήμερα 4/1/2017 στο Δ.Γ. Κονταξοπούλειο Ωραιοκάστρου, με σκορ 3--0 (25-22)(25-23)(25-19).

Το 1ο σετ ξεκίνησε ιδανικά για τον Μυγδονιακό, αφού ίσως ο ΠΑΟΚ έχοντας ήδη κερδίσει για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής την ίδια ομάδα, υπολόγισε στην επανάληψη της κακής εμφάνισης του Μυγδονιακού. Ατύχησε όμως, αφού δεν μπόρεσε να πλησιάσει σε κανένα σημείο λιγότερο από 3 πόντους τον εξαιρετικό σήμερα αντίπαλό του (8-3)(16-11)(25-22).
Στο 2ο σετ, μόλις ο ΠΑΟΚ προσαρμοζόταν και πλησίαζε το σκορ οι αλλαγές της κας Τρύψια αναστάτωναν το παιχνίδι και τον ανάγκαζαν να μη μπορεί να αντιδράσει. Ψάχνοντας λύσεις ο ΠΑΟΚ παγιδευόταν στο ίδιο μοτίβο (8-4)(16-13)(25-23).
Στο τελευταίο και κρίσιμο 3ο σετ οι δύο ομάδες σε υπερένταση πλέον στην αρχή, η μεν "πορτοκαλί" λόγω αγωνίας η δε "ασπρόμαυρη" λόγω άγχους, αντάλλαζαν λάθη. Πιο τυχερός και ψύχραιμος ο Μυγδονιακός έφτασε τους 16 πόντους δύσκολα, αλλά με εφόδιο την καλή ψυχολογία άφησε πίσω του τον ΠΑΟΚ και ανέβασε ρυθμό. Μοιραία, και χωρίς πλέον αντίσταση, ο Μυγδονιακός πανηγύρισε την καλύτερη του εμφάνιση για την φετινή αγωνιστική χρονιά, αλλά και την 1η στο 2017 (8-6)(16-12)(25-19).
Πλέον ο Μυγδονιακός αναμένει την κλήρωση της 5/1/2017 (ώρα 11:00) στα γραφεία της ΕΟΠΕ για να μάθει ποιά ομάδα θα αντιμετωπίσει στην 4η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Από πολλά χιλιόμετρα μακριά και όσο ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη οι φίλοι της ομάδας στην κερκίδα ενημερωθήκαμε ότι, ο Επίτιμος Πρόεδρος και ιδρυτής του Μυγδονιακού κος Χαράλαμπος Χρυσάφης ευτύχησε να αποκτήσει το πρώτο του εγγόνι! Μάλιστα επειδή είναι κοριτσάκι καλωσορίζουμε το νέο μέλος ευχόμενοι να είναι πάντα υγιές, γερό και καλότυχο και σύντομα να φορέσει την πορτοκαλί φανέλα!
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Πρόνινα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκυ, Καραντάκη Δήμητρα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Ρωφαλίκου Στέλα (L), Νίκα Κων/να, Βεργή Γωγώ, Λάκη Ειρήνη, Πατέλη Λίτσα, Φούρα Ξανθή.
ΠΑΟΚ : (Ιωαννίδης Κων/νος) Κοτέογλου Μ. (C), Velikova M., Παπαφωτίου Ε., Πλούμη Α., Καντούρη Χ., Λεωνιδάκη Ε., Καραπαλίση Ε. (L), Νικολαϊδου Σ. (L), Κουσιδώνη Β., Κολτσιάκη Σ., Μαλακίδου Ε., Μπουζίκα Γ., Βαρδοπούλου Α., Αργυρίου Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.