Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Αστέριος Γαβότσης: «Είμαι αναγκασμένος να ζητήσω άμεσα από τον κ. Ανανιάδη να προβεί σε ανάκληση της δήλωσής του»

Σχετικά με τους συνεχιζόμενους δημόσιους ισχυρισμούς του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανανιάδη αναφορικά με την επιλογή των σχολικών μονάδων που θα φοιτήσουν τα προσφυγόπουλα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Ουδέποτε κληθήκαμε να πάρουμε θέση επί του θέματος και για το λόγο αυτό είμαι αναγκασμένος να ζητήσω άμεσα από τον κ. Ανανιάδη να προβεί σε ανάκληση της δήλωσής του περί εμπλοκής μου στην επιλογή των σχολικών μονάδων τις οποίες ο ίδιος επέλεξε.

Καλώ επιτέλους την πολιτεία να εκπληρώσει τη θεσμική της ευθύνη για το φλέγον ζήτημα του προσφυγικού με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς να προκαλεί σύγχυση, ανασφάλεια και ανούσιο διχασμό στους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.