Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Ωραιοκάστρου: Πρόσκληση συμμετοχής εθελοντών στο Καρναβάλι.

Γίνε εθελοντής στο Καρναβάλι του Ωραιοκάστρου

Ανοικτή πρόσκληση σε εθελοντές που θέλουν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στη διοργάνωση της μεγάλης γιορτής του Ωραιοκάστρου απευθύνει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του δήμου Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο των ενεργειών οργάνωσης και ανάπτυξης του νέου θεσμού της πόλης.


Με τη σύσταση της ομάδας εθελοντισμού, δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στο θεσμό, να συμμετέχουν ανάλογα το διαθέσιμο χρόνο τους και τα ενδιαφέροντα τους. Τα μέλη της ομάδας εθελοντών θα δραστηριοποιηθούν κυρίως στη διεξαγωγή αλλά και στην προετοιμασία των εκδηλώσεων αλλά και στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να απασχοληθούν στον τομέα πληροφόρησης και εξυπηρέτησης πολιτών, θεατών και επισκεπτών.


Την αίτηση συμμετοχής θα μπορείτε να την καταθέτετε στο γραφείο της αντιδημαρχίας Πολιτισμού στο ισόγειο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου (Κομνηνών 76) καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2017. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.