Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ-Γρηγόρης Εδιρνέλης: Ας καλωσορίσουμε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία μας

Αγαπητές συμπολίτισσες – αγαπητοί συμπολίτες,
Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν, σε σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου, μαθήματα για τα παιδιά των προσφυγικών καταυλισμών. Η δημοτική παράταξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ, καλεί όλους εσάς να αγκαλιάσετε τα κατατρεγμένα παιδιά που βιώσαν τον πόλεμο, την φτώχια και την προσφυγιά για τα οποία, τα ίδια δεν φέρουν καμία ευθύνη. Το αναφαίρετο δικαίωμα όλων των παιδιών στην μόρφωση θα πρέπει να είναι εξασφαλισμένο τόσο για τα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στα όρια του Δήμου Ωραιοκάστρου όσο και για όλα τα παιδιά του κόσμου.
Έχοντας την πεποίθηση πως η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του Δήμου, αγκαλιάζει θετικά την προοπτική ένταξης των προσφυγόπουλων στη σχολική ζωή, πιστεύουμε πως ο μόνος τρόπος να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή, γυρνώντας την πλάτη και απομονώνοντας τις όποιες ρατσιστικές και ξενοφοβικές κραυγές από οπουδήποτε και αν προέρχονται.
Να μην ξαναγίνει ο Δήμος μας αρνητικός πρωταγωνιστής στις εξελίξεις.

Το Γραφείο Τύπου της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.