Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Ο Π. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Ανασκευάζει ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ανανιάδης τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ότι δήθεν η επιλογή  των σχολείων   για να υποδεχτούν τα προσφυγόπουλα, έγινε κατόπιν υποδείξεως των Δημάρχων.

Με νέες του δηλώσεις στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων και συγκεκριμένα στο 104,9 FM, αναφέρει ότι «η πρόταση για τα σχολεία γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους διευθυντές εκπαίδευσης, είτε Πρωτοβάθμια είτε Δευτεροβάθμια, και στην συνέχεια προτείνουν οι Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων, καθώς επίσης και οι Διευθυντές των σχολείων.Εμείς προσπαθούμε να έχουμε επαφή και με τους δημάρχους και με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά την τελική απόφαση για την επιλογή των σχολείων την παίρνει αποκλειστικά το Υπουργείο. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση,και γεγονός είναι ότι όλοι αγκάλιασαν τα προσφυγόπουλα. Σε αυτό το θέμα πρέπει να βοηθήσουν και οι δήμαρχοι και όλοι οι τοπικοί άρχοντες, ώστε να υπάρχει σωστότερη ένταξη των προσφύγων στα σχολεία χωρίς προβλήματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.