Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω, Άγγελος Πανούσης ενημερώνει τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς αλλά και όλους τους πολίτες του Ωραιοκάστρου ύστερα από τα αναληθή και ανυπόστατα δημοσιεύματα σχετικά με την έλλειψη πετρελαίου στους παιδικούς μας σταθμούς ότι οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει αντιμετωπίζεται άμεσα με κινητοποίηση του αρμόδιου μηχανισμού του Οργανισμού. Τα εν λόγω δημοσιεύματα το μόνο που καταφέρνουν είναι να παραπλανούν τους πολίτες και σε καμία περίπτωση δεν τους ενημερώνουν. 
Οι παιδικοί μας σταθμοί είναι εφοδιασμένοι με πετρέλαιο και τα παιδιά που φιλοξενούνται ποτέ δεν κρύωσαν και δεν υποβλήθηκαν σε οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Βασικός μας στόχος είναι η εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών μας.
Η Διοίκηση του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και στους γονείς τους προσπαθώντας να αναβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 
Καλές γιορτές, Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος. 
  

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ
  

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.