Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσαίου Θεσσαλονίκης

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
ΑΠΟ 11/12/2016 – 6/1/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου Θεσσαλονίκης «Νέα Κοτύωρα» διοργανώνει εκδηλώσεις με την ευκαιρία των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κυριακή 11 έως 23 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 11.00π.μ. έως 14.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar χειροτεχνίας του συλλόγου στο χώρο του Μουσείου στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 21.30 θα πραγματοποιηθεί ο Χριστουγεννιάτικος χορός του συλλόγου στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου. Τιμή εισόδου 5ευρώ (χωρίς ποτό). Επιμέλεια διασκέδασης: λύρα και ποντιακό τραγούδι ο Κ. Σαβιολάκης, νταούλι ο Δ. Ευθυμιάδης, μπουζούκι και λαϊκό τραγούδι ο Ι. Τσελέπης και πλήκτρα ο Τ. Ευθυμιάδης.
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13:00 μ.μ. το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θα μοιράσει δώρα στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού Μεσαίου, στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου.
Σαββάτο 24 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 μ.μ. τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου θα ψάλλουν τα Ποντιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους κατοίκους του χωριού.
Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12.00μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου θα κοπεί η πίτα του Συλλόγου και θα γίνει η βράβευση των αριστούχων μαθητών γυμνασίου, λυκείου, ΕΠΑΛ, ΤΕΙ και ΑΕΙ
Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η πρόεδρος                                                         Γεν. γραμματέας

Ελένη Φωτιάδου                                                 Σοφία Χ. Μαρμαρίδου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.