Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μυγδονιακός κέρδισε το παιχνίδι και ο Μέγας Αλέξανδρος τις εντυπώσει

img_7723modinstalowΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΔΑΚ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

Χθες Κυριακή 4/12/2016 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής ο Μυγδονιακός αντιμετώπισε στο ΔΑΚ Μυγδονίας την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Νικήτρια η ομάδα του Μυγδονιακού με σκορ 3—2 (26-24)(20-25)(27-29)(25-21)(17-15).
Ο Μυγδονιακός κέρδισε το παιχνίδι και ο Μέγας Αλέξανδρος τις εντυπώσεις. Τα κορίτσια του Μυγδονιακού πυροβολούσαν και τα κορίτσια του Μ. Αλέξανδρου δεν άφηναν τίποτα να πέσει κάτω. Σεμινάριο άμυνας για επιθετικές ενέργειες που δεν βγαίνουν.

Τα κορίτσια του Μυγδονιακού που δεν είχαν την καλή απόδοση προηγούμενων αγώνων τους, κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους 1-2 σετ και να πάρουν την νίκη στο 5ο σετ. Η ομάδα του Μ. Αλέξανδρου που αποτελείται από έμπειρες και από νεαρές αθλήτριες έπαιξαν πολύ καλά, τα έδωσαν όλα ειδικά στην άμυνα και πήραν έναν εκτός έδρας πόντο.
Η ομάδα του Μυγδονιακού μ’ αυτό το δίποντο διατηρεί την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι ικανοποιημένοι απόλαυσαν ένα παιχνίδι 5 γεμάτων σετ που τα είχε όλα.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Πρόνινα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκυ, Καραντάκη Δήμητρα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Βεργή Γωγώ, Λάκη Ειρήνη, Πατέλη Λίτσα, Φούρα Ξανθή, Νίκα Κων/να, Λάκη Μαρία (L).
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : (Πετίδης Ιωάννης) Καφαλτζή Χ. (C), Πετίδου Μ., Κουτσομάρκου Α., Μορφούλα Μ., Κοτζατίσογλου Π., Γερακίτη Α., Παπατκούδη Α. (L), Μπέμπη-Μπακάλη Μ. (L), Κατσούδα Α., Μητσοπούλου Β., Αντωνιάδου Α., Παπαδοπούλου Α., Κουκλάκη Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.