Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 η επόμενη εισήγηση του Λαϊκού Πανεπιστημίου Ωραιοκάστρου

«Επικοινωνιακός γίνεσαι, δεν γεννιέσαι» είναι το θέμα της επόμενης εισήγησης του Λαϊκού Πανεπιστημίου Ωραιοκάστρου. Δυο γνωστοί δημοσιογράφοι της πόλης μας, ο Χρίστος Στεφανής του Alpha και η Ελένη Ιατρού του ΣΚΑΙ θα μας αναλύσουν το θέμα της επικοινωνίας σε σχέση με τη δημοσιογραφία και τις δημόσιες σχέσεις.

Η εισήγηση του Λαϊκού Πανεπιστημίου που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη με θέμα: «Εθισμός» αναβάλλεται και στη θέση της θα πραγματοποιηθεί η εισήγηση για την επικοινωνία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μαθήματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα για ένα τρίωρο (από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ) στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους δημότες στους οποίους, με την ολοκλήρωση των εξαμήνων θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης ενώ δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.