Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Αξιός Ανατολικού 0-1

Η κατηφόρα των αρνητικών αποτελεσμάτων συνεχίζεται για την Δόξα Πενταλόφου καθώς γνώρισε νέα ήττα (τρίτη συνεχόμενη) από τον Αξιό Ανατολικού με σκορ 0-1. Από ότι φαίνεται η απουσία του έμπειρου Μίλτου Σαπάνη είναι αρκετά εμφανής, διότι το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε με την Δόξα ήταν ακριβώς πριν τρεις αγωνιστικές μέσα στη Γέφυρα, εκεί όπου η Δόξα πανηγύρισε το τελευταίο της θετικό αποτέλεσμα, πριν έρθουν οι τρεις απανωτές ήττες από Άγιο Αθανάσιο, Ιωνικό και τελευταία από Ανατολικό. Αυτό όμως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει καθώς δεν γίνετε να περιμένεις να πάρεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα από έναν 40χρονο ποδοσφαιριστή.
 Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο αντίπαλοι δεν δημιούργησαν κάτι αξιόλογο εκτός από μία φάση του Αξιού στο 39' όταν ο Κοπάτσι έπιασε αδύναμη κεφαλιά από πλεονεκτική θέση με τον Ψάρια να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα. Σκορ ημιχρόνου 0-0.


Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 75' δεν δημιουργήθηκε κάποια επικίνδυνη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στο 77' όμως το λάθος ήρθε στην άμυνα της Δόξας, με τον Παναγιώτη να βρίσκετε σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αξιό Ανατολικού. Στη συνέχεια η Δόξα όχι μόνο βρισκόταν πίσω στο σκορ αλλά στο 80ο λεπτό μένει και με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Νίκου Μάσκα. Η ευκαιρία να πάρει η Δόξα έστω τον βαθμό της ισοπαλίας χάθηκε στο 89', όταν ο Κόζαρης κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, μην καταφέρνοντας να σκοράρει καθώς η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ από την εστία του Τερζή. Τελικό αποτέλεσμα 0-1.



Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεοχωρούδας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 15/11/2016 από την ΕΠΣΜ.



Το φύλλο αγώνος:

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ 0-1


ΣΚΟΡΕΡ: Παναγιώτης Αν. (77')


ΑΠΟΒΟΛΗ: Μάσκας (80')


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παλαιολόγου Κ. (Φράγιος Α. - Νταρής Χ.)


Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Σαρίκης, Γιόφκας, Σαπάνης Ι., Μάσκας, Σταματάκης, Φούκας (70' Τάκης), Τσιφούτης Αθ., Φλαρούντζος (66' Κιθαρίδης), Κόζαρης, Τζιώλης (60' Μενεξές).


Αξιός Ανατολικού (Δημήτρης Μπουγιουκλής): Τερζής, Κιούπι, Δελιτζάκης, Σαχίνης, Βέρρος, Τανούρκας Π., Κοπάτσι Αλ., Γκόλτσης, Παναγιώτης (90' Καραΐσκας), Κοπάτσι Α. (85' Δελής), Τσιφλιτζής (90' Λιούλιας).



Πηγή: ΜΑΣ ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.