Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Αποζημιώσεις γαιών από τη διέλευση του αγωγού TAP

Επιδόθηκε σήμερα 12 Οκτωβρίου 2016 στον δήμο Ωραιοκάστρου η υπ’ αρ. πρωτοκ. 54570/3.8.16 απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης που αναφέρεται στον καθορισμό της αξίας των εκτάσεων καθώς και στη χρηματική αποζημίωση των θιγόμενων ιδιοκτησιών από τις οποίες θα διέλθει ο διαδριατικός αγωγός φυσικού αερίου υψηλής πίεσης ΤΑΡ (Trans Adriatic Pipeline) και οι οποίες εμπίπτουν στη χωρική αρμοδιότητα των ΔΟΥ Α’ Θεσσαλονίκης και Αμπελοκήπων.
Αντίγραφα της προαναφερόμενης απόφασης του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης θα βρίσκονται αναρτημένα στις έδρες των Δ.Ε. Δρυμού- Μελισσοχωρίου- Πενταλόφου απ’ όπου θα μπορούν να πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι θιγόμενοι ιδιοκτησίες γαιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.