Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Με παρέμβαση της δημοτικής αρχής διευθετήθηκε το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στην περιοχή της Καλλιθέας του δήμου Ωραιοκάστρου

Από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 ξεκινά η μεταφορά των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή της Καλλιθέας του δήμου Ωραιοκάστρου με ιδιωτικά λεωφορεία με ενεργοποίηση της προηγούμενης σύμβασης που είχε υπογραφεί από την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.
«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι καθώς από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών με τον ΟΑΣΘ ασχοληθήκαμε επιστάμενα με το θέμα, προτείνοντας λύσεις. Πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα και στον αντιπεριφερειάρχη, Θεοφάνη Παπά για την άμεση κινητοποίησή του που είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη του αποτελέσματος», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχαν παρατηρηθεί σοβαρά προβλήματα στη μεταφορά των μαθητών της εν λόγω περιοχής καθώς τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ δεν επαρκούσαν για την εξυπηρέτηση των μαθητών. Το αστικό λεωφορείο της γραμμής 82 που καλύπτει τις περιοχές του Μεσαίου, του Πετρωτού και της Νέας Φιλαδέλφειας δεν έχει συχνά δρομολόγια με αποτέλεσμα τόσο κατά την πρωινή βάρδια, όσο και τη μεσημβρινή όπου οι μαθητές να αναγκάζονταν να κάνουν μια διαδρομή τουλάχιστον 20 χιλιομέτρων όρθιοι σε έναν δρόμο άκρως επικίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα, κυρίως κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.