Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Παραίτηση Τσολακίδη Αθ. απο το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο , 13/9/2016

Προς :
Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων
Δήμου Ωραιοκάστρου.

Κυρίες / Κύριοι ,

Εδώ και δεκαεπτά έτη υπηρετώ το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα με απόλυτη και αδιαμφισβήτητη συνέπεια , αφοσίωση και διακριτικότητα. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλησα να συμμετάσχω στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου ήταν προκειμένου να προσφέρω στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις υπηρεσίες μου , όντας γνώστης των προβλημάτων των σχολικών μονάδων του δήμου μας.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην ένταξη των παιδιών προσφύγων στα σχολεία , βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να βάλλομαι, χωρίς να έχω τοποθετηθεί ούτε προσωπικά ούτε μέσω της Ένωσης για το εν λόγω θέμα.
Ως εκ τούτου , για λόγους ευθιξίας , υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου.
Συνεπώς , από σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 , δεν θα συμμετέχω στο Δ.Σ. της Ένωσης και τις αποφάσεις του.


Με εκτίμηση ,

Τσολακίδης Αθανάσιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.