Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Προσλήψεις μονίμων και εποχικών σε δήμους, ΕΛΤΑ, ΤτΕ, ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ.

Σειρά από προσλήψεις προχωρούν δημόσιοι φορείς είτε για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε εποχικό ή και μόνιμο προσωπικό. Ο αριθμός των προσλήψεων υπερβαίνει σε αριθμό τις 1.500. Ειδικότερα σε εξέλιξη βρίσκεται η προκήρυξη της Τράπεζας της Ελλάδος για 16 θέσεις πτυχιούχων Πληροφορικής.

Πρόκειται για μόνιμες και περιζήτητες θέσεις, που απαιτούν ωστόσο πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, εργασιακή εμπειρία και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα επικουρείται στο έργο της από την εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και στελέχωσης «Egon Zehnder» σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική Προκήρυξη.
Αιτήσεις θα υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, από την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 (ώρα Ελλάδος 10:00) μέχρι και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 (ώρα Ελλάδος 17:00) στον ιστοχώρο της Τράπεζας της Ελλάδος http://www.bankofgreece.gr όπου είναι διαθέσιμη και η αναλυτική Προκήρυξη.
Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210-3202092, 210-3202069 και 210-3202133 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 - 14:00). Προκήρυξη 1/2016 Αίτηση

Νέες προσλήψεις στα ΕΛΤΑ με 8μηνα προκηρύχθηκαν απο τα ΕΛΤΑ .
Σύμφωνα με τις τρεις προκηρύξεις των ΕΛΤΑ θα προσληφθούν 170 άτομα στην Αττική σε διάφορες θέσεις  Παράλληλα τα ΕΛΤΑ ανακοίνωσαν την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκαπέντε (15) ατόμων, [δέκα (10) Δ.Ε. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, πλήρους απασχόλησης και πέντε (5) Δ.Ε. Διανομέων, πλήρους απασχόλησης], χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των ΕΛΤΑ Α.Ε., που εδρεύουν στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Με 599 νέους συμβασιούχους υπαλλήλους θα ενισχυθούν 24 δήμοι σε όλη τη χώρα, ενώ ιατρικό προσωπικό αλλά και υπαλλήλους καθαριότητας προσλαμβάνουν νοσηλευτικά ιδρύματα στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κρήτη. Δύο διαγωνισμοί για την πρόσληψη 300 μονίμων στην ΕΥΔΑΠ και επιπλέον 150 στην ΕΥΑΘ πρόκειται να εκδώσει το ΑΣΕΠ, αμέσως μετά την έγκριση από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Οι δύο εταιρείες ύδρευσης θα ενισχυθούν με επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό σε δεκάδες ειδικότητες, όπως ΠΕ Διοικητικοί, ΠΕ/ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί, ΤΕ Οικονομικοί, ΔΕ Μηχανολόγοι, ΔΕ Ηλεκτρολόγοι, ΔΕ Οδηγοί, ΔΕ Φύλακες και ΥΕ Εργάτες.  όλες τις προκηρύξεις μπορείτε να τις βρείτε στην ενότητα θέσεις εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.