Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Προσωρινά αποτελέσματα Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 728 θέσεις του ΟΑΕΔ και περίοδος ενστάσεων

Ανακοινώθηκαν  από την Διεύθυνση Απασχόλησης του ΟΑΕΔ τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 728 θέσεις του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα.
Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016 για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε Επιβλέποντες Φορείς βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.  Εκεί έχει αναρτηθεί, επίσης, και ο Πίνακας Αποκλειομένων
Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 10 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι. Οι ενστάσεις γίνονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο. Τα δικαιολογητικά των ενιστάμενων μπορούν να επισυνάπτονται επίσης ηλεκτρονικά ή να καταθέτονται στα ΚΠΑ2 μέχρι τις 10 Ιουνίου στις 15:00
Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα τόσο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ στην ενότητα «Προγράμματα Απασχόλησης» - «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα», όσο και στα συνημμένα αρχεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.