Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΣΗ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜ.ΣΧΟΛ.ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο σχολικής στέγης για τον Δήμο Ωραιοκάστρου, που θα λύσει πολλά προβλήματα της περιοχής, είναι η ανέγερση του 2ου δημοτικού σχολείου στο Παλαιόκαστρο, όπως ανακοίνωσε χθες κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ένα ακόμα σημαντικό έργο σχολικής στέγης στον Δήμο μας, μπαίνει στην τελική του ευθεία. Το Παλαιόκαστρο θα αποκτήσει ένα καινούργιο, σύγχρονο και λειτουργικό δημοτικό σχολείο κι ένα όνειρο πολλών δεκαετιών θα γίνει πραγματικότητα. Έτσι, το οξύτατο πρόβλημα της σχολικής στέγης που παραλάβαμε μπαίνει σε τροχιά επίλυσης και μπορούμε να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον και για άλλες σχολικές μονάδες σε άλλες περιοχές του Δήμου μας». 
Εδώ θα πρέπει να γίνει αναφορά στις μεγάλες προσπάθειες και στον αγώνα που έκανε προσωπικά ο Δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης με την κ.Έλενα Τόλια και τον κ.Δημήτρη Μεντζίνη της τεχνικής υπηρεσίας.
Διαβάστε επίσης στο RealOraiokastro: Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου θα είναι δυναμικότητας 150 μαθητών και η ολοκλήρωσή του προβλέπεται σε 2 χρόνια.

Πηγή:RealOraiokastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.