Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη ενόψει εγκαινίων του TAP με την παρουσία του κ.Τσίπρα


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, σήμερα Τρίτη, στο πλαίσιο
πραγματοποίησης, στο ξενοδοχείο «ΤΗΕ ΜΕΤ» και εντός Λιμένα Θεσσαλονίκης, τελετής εγκαινίων αγωγού TAP, κατά την οποία θα παρευρεθούν ξένοι ηγέτες και Αξιωματούχοι Υπουργείων Εξωτερικών χωρών διέλευσης εν λόγω αγωγού, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α. Από την 11.00 ώρα της 17-05-2016, σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη και μέχρι το πέρας των σχετικών εκδηλώσεων, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό 26ης Οκτωβρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, από το ύψος του κυκλικού κόμβου των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» και μέχρι τη συμβολή της με τη Δυτική Είσοδο και την οδό Κουντουριώτη (κόμβος Δικαστηρίων).
Β. Από ώρα 06.00΄ της 16-05-2016 και μέχρι την 24.00΄ ώρα της 17-05-2016 δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση στις παρακάτω οδούς του Δήμου Θεσ/νίκης:
(1) 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κεφαλληνίας και Ανδρέου Γεωργίου.
(2) Ερμιόνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 26ης Οκτωβρίου και Ανδρέου Γεωργίου.
Γ. Από ώρα 04.00΄ και μέχρι την 24.00΄ ώρα της 17-05-2016 δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση στις παρακάτω οδούς του Δήμου Θεσ/νίκης:
(1) 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ανδρέου Γεωργίου και του κόμβου Δικαστηρίων (συμβολή 26ης Οκτωβρίου με Δυτική Είσοδο και Κουντουριώτη).
(2) Κεφαλληνίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 26ης Οκτωβρίου και Ανδρέου Γεωργίου.
(3) Πήγασου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 26ης Οκτωβρίου και Ανδρέου Γεωργίου.
(4) Ανδρέου Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 26ης Οκτωβρίου και Κεφαλληνίας.
(5) Ιωάννη Κωλέττη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 26ης Οκτωβρίου και Ανδρέου Γεωργίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Δυτικής Εισόδου και της οδού Μοναστηρίου.
Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.
Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια.
Ο πρωθυπουργός θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη το πρωί στις 10:30, οπότε και θα μεταβεί στον χώρο της εκδήλωσης, ενώ στη συνέχεια, στις 12:45, θα έχει διμερή συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, Γκιόργκι Κβιρικασβίλι.
Στις 15:00 ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στην κεντρική εκδήλωση και θα ακολουθήσει η τελετή υπογραφής στον Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.