Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο ετήσιο τουρνουά Μίνι βόλεϊ του Μυγδονιακού.

Δελτίο τύπου


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Όπως κάθε χρόνο την Κυριακή των Βαΐων, πραγματοποιήθηκε το 8ο ετήσιο τουρνουά Μίνι βόλεϊ του Μυγδονιακού.
Συμμετείχαν οι σύλλογοι Μυγδονιακός, Α.Ε. Ωραιοκάστρου, ΑΣΚ Λαγκαδά, Έσπερος Θέρμης, Αίας Ευόσμου, Μακεδονικός Νεάπολης και Ερμής Ηγουμενίτσας.
Έλαβαν μέρος περίπου 250 παιδιά εκ των οποίων τα 90 του Μυγδονιακού.
Στα 6 γηπεδάκια που στήθηκαν έγιναν αγώνες Μίνι βόλλευ 3Χ3 και των τριών επιπέδων. Το τουρνουά ξεκίνησε στις 10.30 το πρωί με παιδιά Γ΄ επιπέδου Α΄+ Β΄ τάξης και Β΄ Επιπέδου Γ΄+ Δ΄ τάξης. Στις 12.00 μπήκαν τα παιδιά του Α΄ επιπέδου Ε΄+ Στ΄ τάξης και το τουρνουά έκλεισε με αγώνες Παγκορασίδων ενός σετ μεταξύ των ομάδων του Μυγδονιακού του ΑΣΚ Λαγκαδά και του Ερμή Ηγουμενίτσας έως τις 3.00 μ.μ.
Το τουρνουά στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία αφού το πάθος οι φωνές και ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν διάχυτος και συνεχείς καθ’ όλη την διάρκεια του.
Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Μυγδονιακού κύριος Ηρακλής Θεοδώρου και οι προπονήτριες κυρίες Μποσταντζόγλου Ελένη και Καβακιώτου Δανάη ικανοποιημένοι και περήφανοι για την επιτυχία δέχτηκα τα συγχαρητήρια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των γονέων των αθλητριών που γέμισαν για άλλη μια φορά το γήπεδό μας.
Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Λάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν τους εφόρους των Ακαδημιών Γιάμπαστο Βασίλη, Κυρμανίδη Αριστοτέλη και Γκουντή Χριστόφορο για την άψογη οργάνωση του χώρου, τους προπονητές μας για την οργάνωση και το αποτέλεσμα του τουρνουά, τους προπονητές τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ομάδων, αλλά και τους ηρωικούς γονείς που ακολουθούν τα παιδάκια τους.
Τέλος ευχαριστεί τις Διοικήσεις των συλλόγων που έλαβαν μέρος και ιδιαιτέρως τον Ερμή Ηγουμενίτσας που ταξίδευσαν 4 ώρες για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.